Cautare

781 de rezultate pentru "vointa caraula" (3.32 secunde)
"Vom vota consecvent cu vointa exprimata de partidul nostru, in sensul sprijinirii legii. Concret, vom vota impotriva Ordonantei de urgenta, care, as face o precizare, nu a prorogat, nu a amanat termenul de intrare in vigoare a Legii 221, ci a anulat, a abrogat acea lege", a spus Athanasiu.
"Cred ca si discutia asta e o discutie complet falsa, cea starnita de presedintele Traian Basescu. Pentru ca, in primul rand, intr-o democratie, cine castiga si are majoritate reprezinta vointa suverana a poporului roman.
Presedintele UDMR a mai spus ca maghiarii sunt doar un milion si jumatate, desi ar fi putut fi trei milioane, dar acestia pot sa reprezinte vointa si mesajul a trei milioane de oameni daca se vor prezenta toti la vot.
Presedintele PDL a sustinut, inaintea negocierilor cu PSD, ca "totul depinde de vointa politica" si ca solutia problemelelor aparute in discutiile dintre social-democrati si democrat-liberali depinde de negocieri.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca guvernul PSD-PDL nu va functiona, asa cum nu merge caruta la care un cal trage "hais", celalalt "cea", iar "vizitiul" nu stie unde trebuie sa ajunga si ca a ajuns iar la putere "emanatia Revolutiei", FSN-ul."Guvernul PSD-PDL e un guvern nascut din disperarea PSD de a ajunge la putere cu orice pret si din vointa lui Traian Basescu de a-si anihila adversarul in vederea alegerilor prezidentiale.
Exista o prevedere legala prin care se considera infractiune anumite situatii de acest gen si vom pune in aplicare aceste sanctiuni penale, atunci cand vom constata ca e vorba de rea-vointa“.
Din punctul meu de vedere, un profit rezonabil ar trebui sa fie de cel putin 10%, dar pentru asta trebuie sa fie si vointa", a spus Marcea, nemultumit de profitul de numai 100.000 de lei pe care societatea il propune pentru 2009.
"Votul de la Congres nu a depins intr-o masura asa de mare de sustinerea declarata a lui Hasotti pentru Tariceanu, aceasta a fost, pur si simplu, vointa delegatilor".
"Singura criza din Romania este cea creata de incompetenta si reaua vointa a guvernului", a spus Orban, potrivit caruia actuala coalitie aflata la putere a adus agricultura intr-o situatie dramatica si pregateste un genocid impotriva micilor intreprinzatori.
"As fi putut, dintr-o vointa politica, care sa-mi respecte toate abordarile trecute, as fi putut fi un presedinte care sa-si impinga tara intr-o situatie de instabilitate politica pentru a-si respecta niste crezuri.
Senatul a aprobat, miercuri, cu 58 de voturi pentru si unul impotriva proiectul de lege initiat de Gyorgy Frunda, care prevede transformarea contraventiilor neplatite din rea-vointa in munca in folosul comunitatii, vizati de aceasta masura fiind, spune initiatorul, prostituatele si cersetorii.
"As fi putut, dintr-o vointa politica, care sa-mi respecte toate abordarile trecute, as fi putut fi un presedinte care sa-si impinga tara intr-o situatie de instabilitate politica pentru a-si respecta niste crezuri.
Oricat de mari ar fi campaniile de presa, oricat de mari ar fi incercarile de a ne scuza rezultatul electoral, dumneavoastra reprezentati vointa poporului roman, a celor care au venit la vot.
In interventia sa din cadrul Conferintei, Bogdan Aurescu a subliniat progresele Romaniei inregistrate in ceea ce priveste restituirea bunurilor comunitatii evreiesti din Romania, accentuand vointa politica ferma de continuare a acestui proces.
Mai presus de toate, Romania are nevoie de o sete de succes si de vointa politica de care nu a mai avut parte.
Solicitam PD-L sa participe la actul de guvernare ca partener cu vointa proprie si cerem cu fermitate partenerilor si premierului Emil Boc sa renunte la orice atributie constitutionala pentru a pune in dispozitie idei si propuneri ale acestui candidat la presedintie" a mai subliniat liderul PSD.
"Liderii social-democrati au aratat astazi, din nou, opiniei publice ca nu au vointa politica pentru aflarea adevarului despre modul in care sunt risipiti banii publici pentru ca si ei au de ascuns aceleasi lucruri.
Adica sa verifice daca exista vointa politica si daca exista sustinere parlamentara la nivelul coalitiei pentru realizarea acestor legi asa cum le gandeste PD-L.
Administratia de la Kiev a eliminat limba rusa din presa, educatie si cultura, mai sustine Medvedev. Nu in ultimul rand, el considera ca Iuscenko incalca vointa cetatenilor ucraineni atunci cand sustine aderarea tarii la NATO.
Iar fara vointa sa si, mai ales, fara semnatura sa, raportul nu poate fi inscris pe ordinea de zi pentru ca, dupa 15 zile, sa poata fi dezbatut in plen", sustine Nastase, intr-un mesaj de pe blogul personal.
google-analytics.com